Setmana de l’Energia 2020

Enguany la Setmana de l’Energia 2020 serà del 22 al 26 de juny, de manera virtual.

Des de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i la Diputació de Barcelona han creat i adaptat diversos recursos d’educació i sensibilització ambiental com a recursos virtuals oberts i no territorialitzats que els trobareu en aquest enllaç: https://www.diba.cat/web/xarxasost/setmanaenergia.

Els recursos ja estan disponibles per poder-los utilitzar, pel Dia Mundial del Medi Ambient, per la Setmana de l’Energia, durant tot l’estiu i també estaran disponibles el curs vinent.

Els Challenges energètics casolans (https://www.diba.cat/es/web/xarxasost/challenges-des-de-casa). Son tres reptes diferents en els quals es proposa a famílies que des de casa participin en algun dels tres o tots, i facin cadena i convidin a altres amics i familiars a fer-los.

Animeu-vos a fer el vostre repte i a compartir-lo amb còpia a @xarxasost

Per qualsevol dubte o aclariment us podeu posar en contacte amb la Secretaria tècnica de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat (Comte d’Urgell 187, 08036 Barcelona).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>