Dinàmica Educativa Comarcal 2019-2020

 

El 3 d’octubre a les 11.00 h, a la seu del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, s’ha presentat la 23a Edició de les activitats de Dinàmica Educativa Comarcal als equips directius dels centres educatius .

Les inscripcions es podran realitzar fins al dia 18 d’octubre. Us recordem que totes les sol·licituds d’un centre s’han de fer constar en un únic full d’inscripció que podeu trametre per correu electrònic al CRP del Pla d’Urgell.

L’acte ha comptat amb la presència del  President del consell Comarcal del Pla d’Urgell, Sr. Rafael Panadés; la Directora del Servei Educatiu del Pla d’Urgell, Sra. Roser Solé, i personal tècnic del Consell Comarcal.

Aquest any es proposen 32 activitats, adreçades a Ed. Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius, que abasten àmbits educatius diversos: música, educació artística, educació mediambiental, història, llengües estrangeres, tecnologia, ciència….

Destacaríem com a novetats d’aquest curs:

  •  Galacticurs
  • Ruta 1714, El Poal
  • Teatre en anglès a secundària
  • Nous tallers al Museu de Vestits de Paper
  • Noves propostes a l’Estany d’Ivars i Vila-sana

Accés als diferents materials:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>