Inauguració del curs 19-20

Dijous 5 de setembre, a l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona, ha tingut lloc la Jornada d’inauguració del curs 2019-2020, amb les intervencions de: Marga Marí-Klose, nova regidora del Districte de Nou Barris; Neus Ollé, Inspectora d’educació; Eulàlia Esclapés de l’Àrea de Servei d’educació i territori del Consorci d’educació de Barcelona  i Àngels Martínez, Coordinadora ELIC (SEZ Nou Barris). Les seves paraules han girat a l’entorn de la tasca dels mestres avui, l’ensenyament en la societat actual i la resposta a les necessitats educatives dels nostres  infants i adolescents. Els representants dels Servei Educatiu han presentat  les  novetats del curs 2019-2020

 

El catedràtic Josep M. Puig Rovira, en la seva interessant conferència: Aprenentage Servei i educació per a la ciutadania, de manera clara i propera ens ha parlat dels orígens de les activitats de servei i aprenentatge, fent una anatomia d’aquestes: Necessitat, servei, aprenentatge, reflexió, col·laboració, compromís, trama social, esperança i voluntat de fer coses o canviar-les. Son algunes de les principals idees destacades.

A la Jornada hi han assistit un centenar de professionals pertanyents a prop de 50 centres educatius de Nou Barris. Agraïm la  bona acollida a L’Institut EHTB així com la participació, en aquestes dates,  a totes les persones assistents. Desitgem a tothom un bon inici de curs!!!