Acabem l’any amb un seguit de xerrades/taller

Acabem l’any amb un seguit d’activitat. Durant el mes de novembre, al CRP de Nou Barris i lligades a diferents seminaris, han tingut lloc les següents xerrades/taller:

  • En el si del Seminari d’Especialistes d’Educació Física, el dia 22 de novembre, ha tingut lloc la conferència del professor Txema Córdoba: Pedagogia de la Cooperació a Educació Física”, que ens ha fet qüestionar i debatre si les persones som cooperatives per naturalesa. Ens ha ampliat coneixements sobre la Pedagogia de la Cooperació i les metodologies cooperatives a l’Educació Física.

 

  • En el si del Seminari d’Educació Inclusiva i Atencio a la Diversitat, el 29 de novembre, ha tingut lloc la primera sessió de la xerrada:Llengua de signes”, a càrrec d’Enric Lluch, amb la finalitat de donar a conèixer la discapacitat auditiva i tot el que envolta la Comunitat Sorda. Com saber interaccionar amb una persona amb discapacitat auditiva i amb una petita introducció a la llengua de signes. (La segona sessió tindrà lloc el dia 13 de desembre).

 

  • També el 29 de novembre, dirigit a professionals d‘Educació Infantil, ha tingut lloc la xerrada/taller:Educar a través dels Espais i els Materials al 0-6″, a càrrec de Maite Mas i de Lídia Esteban. En aquesta sessió, hi han participat professionals tant d’escoles bressol com de parvularis de diferents centres de Nou Barris. S’ha fet palesa la necessitat d’un major apropament entre el 0-3 i el 3-6 i una major continuïtat metodològica entre els dos cicles. A partir d’aquesta sessió ha sortit la proposta d’organitzar un segon Seminari 0-6,  de mestres d’educació infantil de les zones mitjana i sud de Nou Barris (de la zona Nord: Vallbona, Torrebaró i Ciutat Meridiana, ja fa anys que en funciona un). Ens alegrem molt d’aquesta nova iniciativa i ens posem en marxa per tal que al gener es pugui començar!