Han bufat vents de Garbí a Can Santoi!

11El dimarts, dimecres i divendres de la setmana del 15 al 19 de febrer els alumnes de 3r de primària de l’Escola Garbí d’Esplugues de Llobregat han fet de meteoròlegs. Així, les classes de Ponent, Mestral i Tramuntana  han arribat molt motivats ja que des de l’escola han començat el projecte de meteorologia amb un professorat molt implicat. Dins de cada classe hi havia grups especialistes d’algun tema i tenien el seu nom corresponent com: aparells meteorològics, fenomens meteorològics, 33etc. Aquests mateixos grups han treballat en equip per superar els diferents reptes meteorològics que els hi hem proposat.
Han començat dividits en dos grans grups i així mentre uns han fet la gimcana d’aparells i de sensacions els altres han fet la predicció i gravació del temps de l’endemà.
Per a la realització de l’enregistrament els alumnes s’han distribuït en diferents rols necessaris per a la gravació: 2 presentadors, un càmera, un encarregat dels focus i un director. Quan tot està a punt es graven: ….3,2,1 i acció!!!

Han estat uns grups fantàstics, esperem l’any vinent!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>