Viatgem als inicis de la Colònia Güell

El passat divendres 15 de març els alumnes del Centre de Formació d’Adults Trinitat Vella de Barcelona, van endinsar-se en la Colònia Güell tot coneixent la història, la vida quotidiana dels treballadors/es i els edificis modernistes.

Després d’una breu introducció, els participants es van dividir en grups i amb l’ajuda d’un mapa i el quadern de treball, van fer un recorregut per 12 indrets d’interès per tal de conèixer els edificis i esbrinar com era la vida a la colònia 100 anys enrere. Van completar la feina enganxant els adhesius referents a cada parada.

Un cop finalitzat el recorregut, van visitar el centre d’interpretació, on van veure un audiovisual en el que se’ls hi va explicar la vida quotidiana de la Colònia Güell a començaments del segle XX, a través dels ulls i les vivències d’una nena.

Després van poder apreciar les innovadores tècniques de construcció basades en l’arc catenari que Antoni Gaudi va posar en pràctica. També van poder contemplar els diversos materials de construcció que va utilitzar així com la rica simbologia present.

Per finalitzar la visita, van accedir a la cripta de la Colònia on van poder admirar els diferents aspectes arquitectònics,  simbòlics i decoratius, tant de l’exterior com de l’interior.

 

Enhorabona! Han demostrat ser uns estudiants molt  entusiastes i treballadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>