Uns boletaires molt motivats

L’alumnat de 6é B de l’Escola Sant Francesc d’Assís de Sant Joan Despí han inaugurat aquest dilluns 16 de novembre la temporada d’estudi de bolets al Camp d’Aprenentatge de Can Santoi.

Han començat l’activitat explicant característiques del bolets i del regne del fongs. Posteriorment s’han organitzat en grups i amb un cistell han sortit a buscar bolets per diferents ambients al voltant del CdA com l’alzinar, la brolla i el bosc de ribera. Han fet un inventari dels exemplars trobats anotant característiques de l’ambient on els trobaven i del creixement.

De tornada al laboratori cada grup ha fet una exposició dels bolets recol·lectats i per parelles han investigat a fons un parell de bolets. Han completat la feina d’investigació observant espores al microscopi i diferents exemples d’himenis amb les lupes binoculars.

Han sigut un grup molt motivat que ha trobat força bolets tot i les condicions de sequera de les ultimes setmanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>