Trobades de coordinació amb el professorat (curs 2019-20)

Hem arrencat aquest curs 2019-20 amb les trobades de coordinació pels docents que realitzaran activitats d’un dia al Camp d’Aprenentatge. Aquestes trobades permeten aprofundir en l’enfocament competencial així com preparar i adequar les activitats que realitzaran els alumnes abans, durant i després del seu pas pel CdA de Can Santoi.

Les coordinacions s’han portat a terme durant dos dies: dijous 5 de setembre per l’àmbit  de bosc i energia solar i dilluns 9 de setembre hem fet les trobades per l’àmbit de meteorologia i Colònia Güell. Hem comentat les qüestions generals i administratives  i després hem revisat el projecte competencial, tant de la sortida com dels “moments” previs i posterior. Després d’un petit refrigeri hem realitzat els aspectes més rellevants de les activitats. Hem acabat resolent dubtes i fent una avaluació de la trobada de coordinació.

Volem agrair la participació entusiasta dels docents dels centres: Escola Màrius Torres (L’Hospitalet de Llobregat), Escola Reina Violant (Barcelona),  Escola Escola Nova (Cervelló), Escola Pilar Mestres-Jaume Torrens (La Roca del Vallés), Escola Agustí Bartra (Terrassa), Escola 25 de Setembre (Rubí), Salesians Rocafort (Barcelona), Escola Charlie Rivel (L’Hospitalet de Llobregat) i Escola Amat Verdú (Sant Boi de Llobregat).

Us esperem durant el curs a Can Santoi!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>