Quin temps farà demà?

Els grups de 1er ESO de l’Institut Joaquima Pla i Farreras de Sant Cugat del Vallès han estat a Can Santoi per realitzar l’activitat de meteorologia els dies 27, 28, 29 i 30 de novembre.

Han iniciat l’activitat aportant els seus coneixements sobre meteorologia i s’han dividit en grups de treball per desenvolupar diferents tasques:
Han fet una gimcana per conèixer amb detall fins a 13 tipus diferents d’aparells meteorològics, com termòmetres, psicròmetres, baròmetres, higròmetre, anemòmetre, penell i altres.
A continuació han fet de meteoròlegs fent un registre de dades reals dels instruments de la caseta meteorològica del CdA.

Finalment han preparat una previsió del temps pel dia següent a partir de dades recopilades de la pròpia estació digital del CdA, dels mapes d’isòbares que proporciona el Met Office i informació del Servei Metorològic de Catalunya. Han confeccionat un mapa de símbols i han redactat un petit informe meteorològic per tota Catalunya. Finalment han portat a terme una gravació en video com si fossin en un espai del temps de televisió.

Han completat una gran feina demostrant ser uns meteoròlegs força professionals!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>