Jornades dels Camps i Entorns d’Aprenentatge a Pujalt

Durant els dies 9 i 10 de gener es van desenvolupar a Pujalt les 29enes jornades de treball dels professionals dels Camps i Entorns d’Aprenentatge.

Després de la rebuda per part de l’alcalde, Antoni de Solà, es van fer diverses activitats sobre observació i experimentació meteorològica així com observació solar i astronomia de dia.

Per la tarda es va fer una visita guiada al dipòsit de residus industrials de Pujalt i també vàrem conèixer de prop els aerogeneradors del parc eòlic. Posteriorment es va fer l’intercanvi de noves experiències per part dels Camps d’Aprenentatge del Ripollès, Cister i Pau Casals. A continuació es van presentar les “Trobades transfrontereres Xarxa d’Educació Pirineus Vius“.

Després de sopar vam gaudir d’una interessant observació astronòmica virtual.

Dimecres vàrem participar al monogràfic “Concepte de camp i d’experimentació didàctica” i finalment vam fer una visita guiada al Memorial de l’exèrcit Popular de Pujalt.

Tot i el temps fred i emboirat hem gaudit d’unes experiències molt enriquidores que sens dubte contribuiran en la millora de la nostra tasca educadora.

Volem agrair especialment al Albert Borràs de l’Entorn d’Aprenentatge de Pujalt la seva excel·lent feina en l’organització d’aquestes jornades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>