Jornades de Camps i Entorns d’Aprenentatge

Durant els dies 8 i 9 de gener es van desenvolupar  a l’Entorn d’Aprenentatge del Canigó les 30enes jornades de treball dels professionals dels Camps i Entorns d’Aprenentatge.

Les jornades es van desenvolupar a l’alberg Pau Casals-Canigó, seu de la Universitat Catalana d’Estiu, situat a Prada de Conflent. Després de la rebuda institucional i de la presentació de l’entorn es va fer una visita als vestigis del Castell de Rià en relació amb les activitats sobre l’àmbit “El bressol de Catalunya”.

Per la tarda es va fer un recorregut pel monestir de Sant Miquel de Cuixà. Posteriorment ens vàrem dirigir a Prada per fer activitats relacionades amb l’àmbit “Exili i memòria” amb el punt culminant davant la tomba de Pau Casals.

Posteriorment es va fer l’intercanvi de noves experiències per part dels Camps d’Aprenentatge de la Noguera, Cister, Bages i Empúries.

Dijous van informar els representants de les “Trobades transfrontereres Xarxa d’Educació Pirineus Vius” i vàrem visitar la Cova de Grans Canaletes en relació a com millorar una activitat  per afavorir els aprenentatges competencials.

Hem gaudit d’unes experiències molt enriquidores que sens dubte contribuiran en la millora de la nostra tasca educadora.

Volem agrair especialment al Víctor Ferreira l’Entorn d’Aprenentatge del Canigó i als seus col·laboradors (Felip i Roser) la seva excel·lent feina en l’organització d’aquestes jornades i la passió i emoció que ens han transmès aquest dos intensos dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>