Gaudim amb la meteorologia

Els dies 13 i 14 de novembre els alumnes de 5è de primària de l’Escola Escola Nova de Cervelló han realitzat l’activitat de meteorologia.

Després d’unes nocions introductòries, s’han dividit en equips de treball per a fer dos torns d’activitats.

Uns han començat fent una gimcana on havien de trobar 8 aparells meteorològics (quatre tipus de termòmetres, higròmetre, penell, pluviòmetre i anemòmetre), fer una mesura  i completar una fitxa per tal d’aprendre la funció de cada aparell.

A continuació han experimentat el “taller de sensacions”, on han fet servir els seu propi cos per esbrinar la temperatura d’aigua, aire i terra. Han demostrat ser un bons termòmetres! Per acabar aquest torn d’activitats han pres dades reals dels aparells instal·lats  a la caseta meteorològica del Camp d’Aprenentatge.

Mentrestant, l’altra meitat han fet de meteoròlegs professionals preparant una predicció dels temps pel dia següent i han fet les gravacions en video simulant un espai de televisió.

Després s’han intercanviat per completar tota la sèrie d’activitats.

 

1 comentari

  1. Laila

    Ha estat molt gratificant tornar a venir al camp d’aprenentatge i gaudir de l’activitat de meteorologia. L’alumnat s’ho ha passat molt bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>