Fem de meteoròlegs/gues

Els grups de 3er ESO de l’Institut de Cornellà han vingut en transport públic a Can Santoi per realitzar l’activitat de meteorologia els dies 21 i 22 de gener.

Han iniciat l’activitat aportant els seus coneixements sobre meteorologia  i s’han dividit en grups de treball per desenvolupar diferents tasques:

Han fet una gimcana per conèixer amb detall 13 tipus diferents d’aparells meteorològics, com termòmetres, psicròmetres, baròmetres, higròmetre, anemòmetre, penell i altres.

A continuació han fet de meteoròlegs fent un registre de dades reals dels instruments de la caseta meteorològica del CdA.

Finalment han preparat una previsió del temps pel dia següent a partir de dades recopilades d’una estació digital de la xarxa Edumet, dels mapes d’isòbares que proporciona el Met Office i informació del Servei Meteorològic de Catalunya. Han confeccionat un mapa de símbols i han redactat un petit informe meteorològic per tota Catalunya. Finalment han portat a terme una gravació amb càmera de video com si fossin en un espai del temps de televisió.

Els felicitem per la feina que han fet demostrant ser uns meteoròlegs força professionals!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>