Comencem el curs 2021-22

Benvolgudes i benvolguts docents i tota la comunitat de professionals,

Ens plau adreçar-vos a cadascú de vosaltres de nou per celebrar l’inici del curs. Amb tota la prudència, les mesures i gràcies a la millora sanitària podrem continuar amb l’aprenentatge presencial. De nou i com cada any, ja estem preparant les coordinacions amb cadascun dels vostres centres educatius per dissenyar conjuntament les activitats d’aprenentatge que ens heu sol·licitat. El nostre propòsit és acompanyar la motivació de cadascun dels infants i joves de les nostres localitats i facilitar-los el seu futur, des de la mirada inclusiva i per l’equitat educativa i social.

Ens teniu a la vostra disposició per reprendre la comunicació amb les nostres xarxes territorials, amb tots els avantatges que suposa la digitalització, però també amb la presencialitat més càlida que puguem aconseguir en els diferents espais d’aprenentatge. Estarem amb vosaltres i els vostres infants i joves en aquests espais,  indagant al Baix Llobregat, ja sigui als boscos i rieres de Collserola, al delta del Llobregat, a les roques que us despertin interès i amb el patrimoni arquitectònic fruit de la nostra història col·lectiva.

 

Miquel, Francesc i Engràcia

L’equip del CdA de Can Santoi

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>