Com era la vida a la Colònia Güell

Els alumnes de cicle superior de l’Escola Ramon Farrerons de Bell-lloc d’Urgell han realitzat l’activitat de descoberta de la Colònia Güell dijous 22 de març.

Després d’una breu introducció de la vida diària a la colònia, els alumnes es van dividir en petits grups i amb l’ajuda d’un mapa, van haver de recórrer la zona residencial fent una gimcana per tal de descobrir que s’amagava en els 12 punts de interès, resolent unes preguntes del quadern de treball.

Un cop finalitzat el recorregut, van visitar el centre d’interpretació, on van veure un audiovisual en el que se’ls hi va explicar la vida quotidiana de la Colònia Güell, a començaments del segle XX, a través dels ulls i la vivència d’una nena.

També van poder observar i tocar, els elements naturals i reutilitzats emprats en les construccions de Gaudí, així com la tècnica dels arcs catenaris que va posar en pràctica en les seves obres.

Per finalitzar la visita, van accedir a la cripta de la Colònia on van poder admirar els diferents aspectes arquitectònics, acústics, simbòlics i decoratius, tant de l’exterior com de l’interior.

Felicitats! Heu demostrat ser uns grups molt treballadors/es!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>