Trobades amb les Ciències Experimentals realitzades al febrer

El passat mes de febrer es varen realitzar les Trobades amb les Ciències Experimentals organitzades pel Camp d’Aprenentatge del Bages, dins el Pla de Formació de Zona del Departament d’Ensenyament a la nostra comarca. Hi van assistir mestres i professors de 10 centres, del Bages i comarques veïnes.

Van ser 3 sessions en que es van donar recursos per treballar de forma pràctica “La ciutat com a ecosistema”, tenint en compte les entrades i sortides tan de matèria com d’energia i l’organització de la ciutat, amb l’objectiu de pensar “un model de ciutat més sostenible”. Aquests recursos s’han organitzat en una pàgina web i els trobareu al següent enllaç “La ciutat com a ecosistema”. (també dins l’àmbit Ciutat o com a Projecte compartit)

En una de les sessions es va presentar “La motxilla bioclimàtica”, un projecte creat al CdA de Juneda i impulsat pel Departament d’Ensenyament. Consisteix en fer un estudi pràctic d’una sèrie de paràmetres ambientals i bioclimàtics de la pròpia classe, amb l’objectiu de proposar alguns canvis per a millora les condicions del lloc on els alumnes passen una bona part del dia. El kit d’aparells que es podrà demanar en préstec al CdA Bages. Podeu trobar informació del projecte a Motxilla bioclimàtica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>