Ens arriben les primeres visites a la Culla!

 

La setmana passada va venir la primera escola de la temporada a visitar-nos a la Culla! 

Tot i que ja fa setmanes que estem fent activitats amb altres centres de la comarca, sempre estem molt contentes que les escoles ens vinguin a visitar. Els primers alumnes en venir van ser els de 1r i 2n de l’Escola Valldaura. Van arribar amb moltíssimes ganes d’aprendre i de conèixer la Culla per dins. Vam visitar tots els racons de la casa, inclús vam entrar dins d’una tina de vi! Buida, és clar! Tot passejant per l’hort, vam veure i descobrir moltes coses curioses. Ens vam aturar davant les pastanagues i en vam agafar unes quantes per donar-les als conills. La casa de La Culla, l’hort i la granja tenen molt d’atractiu! I és que tenim la sort de comptar amb el David de la Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Sèquia que cuida de tota la Culla i amb els hortolans dels horts ecològics i comunitaris de la Culla que els mantenen, durant tot l’any, ben eixerits. 

Malgrat la situació actual que estem vivint, els alumnes d’aquesta escola van poder gaudir d’un dia a l’aire lliure al costat de casa. 

Moltes gràcies per la visita!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>