4a Jornada de Geologia a la Catalunya Central

El Geoparc de la Catalunya Central, l’UPC de Manresa i el CdA del Bages hem organitzat conjuntament la 4a Jornada de Geologia a la Catalunya Central pel divendres dia 17 de novembre, de 16:30 a 18:30, a la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa.

Adreçada a professors de secundària de biologia i geologia, especialment al professorat de Ciències de la Terra de batxillerat.

Objectius de la Jornada:

  • Fer un Taller urbà d’identificació de minerals i roques,  a càrrec de David Parcerisa, professor de l’UPC de Manresa, i Ferran Climent, director científic del Geoparc . Mitjançant les noves tecnologies de geo-posicionament (Catalunya Offline per a mòbils i Instamaps), descobrirem la gran varietat de roques ornamentals que s’utilitzen en una ciutat.
  • Informar sobre les Olimpíades de Geologia de Catalunya 2018
  • Posar a la disposició del professorat assistent la ”Maleta de les Olimpíades de Geologia”, un material de préstec amb mostres de minerals, roques i fòssils per preparar la part pràctica d’identificació de les Olimpíades.  (També el podreu demanar en préstec encara que no participeu a les Olimpíades, enviant un correu a cda-bages@xtec.cat).
  • Reforçar la relació entre el Geoparc, el CdA del Bages i els docents de la Catalunya Central. Web del Geoparc / Web CdA del Bages

La jornada és gratuïta. Està inclosa dins el Pla de formació de Zona del Bages. Us podeu inscriure al següent enllaç d’inscripció. Hi ha un màxim de 20 places (un cop arribat al límit es tancarà l’enllaç)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>