Inscripcions al Congrés de Ciència d’Educació Infantil i Primària

Com ja fa 7 anys engeguem el procés d’inscripció al Congrés de Ciència d’Educació Infantil i Primària, però aquest any amb diverses novetats. A partir de les valoracions i les propostes que els centres i els docents ens van fer el curs passat es proposa seguir fent Congrés de Ciència a Infantil i Primària separant per cicles però en setmanes diferents per facilitar la gestió dels acompanyants i avançar-les al segon trimestre per no saturar tant el final de curs.

Les dates que tenim reservat el Museu de Badalona en el mateix horari que els altres cursos, de 9’45 a 12 hores és:

  • Infantil i Cicle Inicial: dimecres 26 de febrer (si cal dijous 27).

  • Cicle Mitjà: dimarts 3 de març (si cal dimecres 4).

  • Cicle Superior: dimecres 11 de març (si cal dijous 12).

Per poder preveure els espais el congrés i per a que els centres també puguin preveure les sortides necessitem que els centres interessats s’inscriguin en aquest enllaç abans del 15 de novembre amb la previsió de grups i alumnes que participaran, més endavant, al gener, ja us demanarem més concreció. ATENCIÓ: Un cop passat aquest termini tancarem la reserva amb el Museu i no podem assegurar que hi hagi espai per més centres.

Atenent a les demandes que vam tenir el curs passat de diversos centres de fer amb anglès alguna de les presentacions la formació associada a aquesta activitat d’aquest curs és Metodologia AICLE-CLIL en llengua anglesa aplicada a les ciències adreçada especialment aquells docents que s’inscriguin a participar en el Congrés i  tinguin un bon nivell d’anglès. Us podeu inscriure a aquesta formació en aquest enllaç fins el 27 de setembre.

Podeu trobar més informació del congrés en aquest enllaç i particularment veure les presentacions dels centres en aquest enllaç.