Tancament de centres -Comunicat 7-

Benvolgut equip directiu,

Seguim fent-vos arribar, des del Departament d’Educació, les informacions que considerem més rellevants.

Tenim diverses notícies importants que segur que us han arribat pels mitjans de comunicació:

S’ajorna la preinscripció de segon cicle d’infantil, de primària i de secundària obligatòria. Quan es concreti el nou calendari se n’informarà.

  • També, en principi, s’ajornen les proves de Competències Bàsiques de 6è fins a nova ordre. Se us confirmarà.
  • Finalment també s’ajorna la preinscripció de les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà que es fan telemàticament. Es donen per vàlides les inscripcions fetes fins aquest moment, s’atura la preinscripció i es reprendrà properament, fet del qual ja s’informarà oportunament.
  • S’ajornen les proves d’accés a la universitat (PAU). Com a data màxima podrien celebrar-se el 10 de juliol.
  • Respecte a la tarjeta-moneder per a les famílies amb beca menjador rebreu indicacions al respecte. Es canalitzarà a través dels consells comarcals i ajuntaments. Caldrà, però, que la direcció estigui a l’aguait per a qualsevol aclariment.
  • A l’espera de la concreció de les mesures econòmiques d’ahir, hem d’estar pendents de com poden afectar a determinats serveis de menjador, transports, UEC…

Així mateix us fem saber que el CSASE ens comunica que el període d’avaluació de l’expressió oral de 4t ESO s’amplia fins al dia 30 d’abril.

Us adjuntem les informacions derivades de la videoconferència que vàrem tenir ahir tots els Directors i Adjunts dels Serveis Territorials d’Educació de Catalunya amb la Secretaria General.

Com ja us vàrem dir, qualsevol incidència s’ha de vehicular a través de l’inspector/a del vostre centre, que la traslladarà segons convingui. En el cas dels Serveis Educatius ho fareu a través del vostre Coordinador. No dubteu a fer qualsevol consulta.

Utilitzeu el Portal de Centre i la XTEC com a eines habituals de consulta i informació.

No oblideu estar pendents del correu electrònic del centre.

Gràcies per la vostra col·laboració, la vostra bona feina, la predisposició i comprensió en aquesta situació en què ens trobem. Entre tots ho farem tot i ens en sortirem.

Ben cordialment,

Departament d’Educació