Certamen de Lectura en Veu Alta

El Certamen de LVA està organitzat per la Fundació Enciclopèdia Catalana i el Departament d’Educació, i compta amb el suport de l’Obra Social “la Caixa” i de Biblioteques Públiques de Catalunya. Té com a objectiu la promoció de  la lectura a l’alumnat de tot Catalunya.

El Certamen consta de cinc categories: grumets vermells (cicle mitjà de primària), grumets verds (cicle superior de primària), timoners (alumnat nouvingut de cicle superior de primària i primer cicle d’ESO), corsaris (primer cicle d’ESO) i tropa de corsaris (grups de 3 nois i noies de 2n cicle d’ESO). La lectura és individual a totes les categories, excepte la tropa de corsaris. En aquesta categoria la lectura és col·lectiva. Cada centre educatiu pot participar en el Certamen amb un alumne per categoria (en la categoria de Tropa de Corsaris, 3r i 4t d’ESO, ha de ser un grup de tres alumnes).


XVIII Certamen de Lectura en Veu Alta – Curs 2021-22

La inscripció estarà oberta fins al 5 de novembre.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

 

Podeu consultar les bases de participació i els valors del certamen a la pàgina web

En aquest moment no es pot assegurar si el Certamen serà presencial o telemàtic en una o més fases. Es decidirà més endavant en funció de la situació sanitària i de les directrius que els departaments d’Educació i de Salut indiquin.

 


Edicions anteriors
Avís legal | Sobre el web | ©2021 Generalitat de Catalunya | Fet amb WordPress

Aneu a la barra d'eines