Mapa Educa Justícia Global

El mapa recull experiències que fomenten la participació d’infants, adolescents i joves, i que promou una consciència crítica cap a les causes que generen desigualtats i conflictes i un canvi d’actituds i pràctiques o afavoreixen el treball en xarxa i la cohesió entre diferents agents de la comunitat. En aquest vídeo es presenten 4 exemples d’experiències recollides al mapa que treballen el malbaratament alimentari, la lluita contra els discursos de l’odi i la discriminació, la justícia ambiental amb visió de gènere, o el treball dels defensors i defensores de drets humans, amb metodologies com la fotografia participativa, l’aprenentatge servei.

Vol ser una eina útil per a totes aquelles persones interessades a conèixer i a impulsar experiències educatives transformadores.

QUÈ HI TROBAREU?

– Experiències educatives impulsades per entitats de justícia global, centres educatius, entitats de lleure o ajuntaments, entre d’altres.

– Experiències de tot Catalunya

– Un cercador per trobar les experiències en funció del lloc on es realitzen, del tema que tracten o de l’àmbit educatiu al qual s’adrecen, entre d’altres.

Aquí trobareu el mapa