Any Internacional de les Fruites i Verdures

Amb motiu de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures, des de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, amb la col·laboració de la Fundació Alícia, s’estan impulsant diferents accions per promoure el consum de fruites i hortalisses. “És temps de…” és una d’aquestes iniciatives, i consisteix en proporcionar informació i recursos en forma d’infografies interactives i vídeos sobre diferents fruites i verdures del nostre territori.

Al llarg dels propers mesos, i fins arribar a un total de 12 productes diferents, facilitaran nous materials per tal que es puguin utilitzar i difondre en l’entorn educatiu. Estan pensats amb la finalitat de donar a conèixer diferents fruites i hortalisses de proximitat en el seu moment òptim de consum. Els podreu trobar al Canal Salut i a l’espai de l’ASPCAT Salut amb Fruites i Verdures.

En aquesta ocasió, es tracta d’una infografia interactiva i d’un vídeo d’1 minut de durada, sobre les maduixes (producció, estacionalitat, curiositats i estratègies per promoure el consum), que podeu consultar a: És temps de… Maduixes.