Transformació digital de centre

El curs 2018-19, l’Institut El Vern de Lliçà de Vall va rebre una dotació d’equipaments des del Departament d’Educació dins el marc del Projecte de Transformació global dels centres educatius.

El curs 2019-20 l’equip docent va participar a una formació en centre, dinamitzada per un grup impulsor, format per docents del centre, amb l’acompanyament del referent de Cultura Digital del CRP. D’aquesta formació van sorgir projectes molt interessants!

En aquest espai que us enllacem, l’Àrea de Cultura Digital anirà penjant els projectes dels centres participants per tal que estiguin a la disposició de tots els centres educatius de Catalunya.

Segons està previst, el proper curs 2020-21, les escoles Rosa Oriol de Lliçà d’Amunt i Giroi de la Garriga, que ja han rebut aquesta dotació, participaran de la formació en centre per tal d’implementar-ho a l’aula.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>