Torna l’EFIM, el concurs de fotografia i patrimoni per a joves

L’EFIM és un concurs de fotografia patrimonial d’abast mundial, que és realitza sota els auspicis del Consell d’Europa, i té com a finalitat apropar els monuments al jovent d’arreu del món i promoure’n així el seu coneixement i respecte.

Els museus i monuments segueixen oberts al públic, complint amb totes les mesures de seguretat sanitàries. Tanmateix, amb l’objectiu de donar més opcions a la participació, hi ha dues modalitats diferents per a participar: la clàssica, que proposa fer fotografies in situ al patrimoni, i la nova, que proposa fer fotomuntatges amb fotografies del patrimoni cultural català com a idea central.

L’alumnat que vulgui participar s’ha d’inscriure mitjançant el seu centre educatiu. Les fotografies, que poden capturar-se amb el telèfon mòbil o una càmera de fotos, es compartiran a través del perfil d’Instagram @efim.cat.

Quin és el premi? Entre altres, els autors i les autores de les 10 millors fotografies guanyaran un viatge cultural que tindrà lloc al mes de desembre, acompanyats de responsables de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, a una ciutat europea per descobrir el seu patrimoni cultural. Podeu ser vosaltres!
Animeu-vos a participar-hi!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>