mSchools EDU Hack

mSchoolsEl Mobile World Congress es celebrarà la setmana del 22 al 25 de febrer de 2016. El programa mSchools,  és una iniciativa de la Fundació Mobile World Capital Barcelona, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la GSMA, organitza el dissabte dia 20 de febrer de 2016 la primera edició de la ‘mSchools_EDU_Hack‘. Una jornada de cocreació educativa on hi són convidats tots els docents amb idees d’innovació pedagògica incorporant la tecnologia digital.

El mSchools Edu_Hack és una una jornada de co-creació educativa en la que es trobaran docents, estudiants de màster i grau relacionat amb l’educacio, així com professionals del sector de dispositius mòbils,  amb l’objectiu d’elaborar propostes d’aula innovadores de manera col·laborativa, incorporant la tecnologia digital i adreçades a qualsevol etapa educativa.

Per poder participar a l’Edu_Hack caldrà estar inscrit/a, a través del formulari que es troba en aquest  Enllaç

El termini de lliurament de les sol·licituds d’inscripció es tancarà el dia 3 de febrer de 2016.

Més informació a la Web

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>