Formació kits educatius programa ESERO

Des de principis de 2018 el CESIRE és la unitat que coordina les accions que el Departament d’Educació desplega al voltant de les Ciències de l’Espai, com un dels nodes territorials d’ESERO Spain.

A banda de les Jornades STEM a l’espai, des de fa uns mesos ja es disposa al Servei de Préstec d’un dels kits desenvolupats pel projecte ESERO, que està tenint una molt bona acollida entre el professorat de primària i secundària. La previsió actual és que el nombre d’activitats relacionades amb el projecte s’ampliï en un futur proper, i per això des del Departament es considera interessant poder disposar d’un grup de persones coneixedores del projecte i que puguin encarregar-se de fer-ne difusió (i eventualment, formació) dels recursos que es vagin incorporant d’una manera més deslocalitzada, de forma que s’ampliï el seu impacte en el territori.

Amb aquest objectiu, us conviden, si esteu interessats,  a participar en la formació de formadors que trobareu descrita en el següent enllaç: Ambaixadors ESERO (EUROPEAN SPACE EDUCATION RESOURCE OFFICE), juntament amb els ambaixadors vinculats al programa d’innovació pedagògica STEAMCat i els ambaixadors de la plataforma Scientix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>