Com ensenyar ortografia? Reduir les faltes fins a un 80%?

Boira Editorial (www.boiraeditorial.com) dóna conèixer el seu innovador mètode ortogràfic a través del vídeo Com ensenyar ortografia? Reduir les faltes fins a un 80% que supera les 500.000 visualitzacions. En el vídeo, l’autor, Daniel  Gabarró, explica en 30 minutos cóm ensenyar ortografia i reduir les faltes dels estudiants entre un 50 i un 80 % en tres mesos.

Dominar l’ortografia és un innovador quadern escolar (per a nens/as a partir de 8 anys) que ensenya el gest mental que realitzen les persones amb bona ortografia, reduint les faltes ortogràfiques entre un 50 i un 80% en poc temps.

Una vegada interioritzat, l’ortografia s’aprèn amb facilitat i sense esforç. Es tracta d’un mètode basat a la programació  neurolingüística, una branca aplicada de la psicologia. Per al professorat: oferim una gran varietat de suports digitals addicionals:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>