NOVES PROPOSTES DE CREAMAT

Fem arribar les últimes propostes i informacions que ens han arribat des de Creamat:

logo_creamat

·         Des del passat 21 d’octubre fins al 20 de novembre es pot participar al fòrum en línia sobre competències bàsiques. Avancem en el desenvolupament de la competència matemàtica. Es pot entrar com a visitant per llegir les intervencions o amb la  identificació XTEC si es vol fer alguna aportació seguint alguns dels fils de debat.  (Enllaç al fòrum).

·         Al web del CREAMAT es troben publicats els documents del SEP de cicle superior d’educació primària que completen els que ja tenen incorporats sobre educació infantil i els cicles inicial i mitjà de primària (més informació).

·         El dissabte 9 de novembre es realitzarà la XVI Jornada d’ABEAM amb interessants ponències per a primària i secundària i una mostra d’aplicacions de GeoGebra. La inscripció està oberta fins el 7 de novembre (més informació).

·         El mateix 9 de novembre, al mNACTEC de Terrassa se celebrarà el VII seminari: Les ciències i els infants, adreçat a mestres de primària on les matemàtiques hi seran presents tractant temes d’educació en estadística. Es pot  inscriure’s fins el 6 de novembre (més informació).

·  Fins l’11 de novembre es pot visitar l’exposició del MMACA Experiències matemàtiques a l’INS Menéndez y Pelayo de Barcelona (més informació).

·         Recordar que està oberta la inscripció al vídeoMAT 2014. Aquesta inscripció durarà fins al 7 de març de 2014 (més informació).

·         L’Institut d’Estadística de Catalunya (IDESCAT) ha fet públic en obert els materials per treballar l’estadística en línia a l’educació primària aprenestadística.  (Més informació).

·         La UAB organitza el diploma de postgrau Matemàtiques per a mestres que s’inicia el 4 de novembre. (més informació) ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>