EL DESENVOLUPAMENT DE L’HÀBIT LECTOR A L’EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATORIA

El marc normatiu vigent assenyala la necessitat de treballar el desenvolupament de l’hàbit lector a l’educació secundària obligatòria. És per aquesta raó, que els centres d’educació primària estan prenent les decisions organitzatives oportunes i són molts els centres de secundària que ja han establert actuacions en aquesta mateixa línia.

Amb la intenció de facilitar elements de reflexió i orientacions per al desenvolupament d’aquest objectiu en els centres educatius, ens plau convidar-vos a la Jornada Desenvolupament de l’hàbit lector a l’Educació Secundària Obligatòria que tindrà lloc el proper dia 27 de novembre a les 17.30 h. a la Sala d’Actes de l’Institut Antoni Cumella de Granollers.

La Jornada tindrà dues parts:

Primera part: Conferència desenvolupament de l’hàbit lector (a càrrec del Sr Enric Queralt)

Segona part: presentació d’experiències.

lectDades de l’activitat


Nom
: El desenvolupament de l’hàbit lector a secundària (Temps de Lectura)

Codi: A000120555

Data: 27 de novembre de 2013

Horari: de 17.30h a 19.30h.

Imprescindible formalitzar la inscripció

Destinataris: membres de l’equip directiu, professorat dels Departaments de Llengües,responsables de biblioteca i professorat interessat en general.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>