Xerrada ODS: “Encara hi som a temps”

Els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) són aquells objectius globals per a eradicar la pobresa, protegir el planeta i garantir la prosperitat per a tots com part d’una nova agenda de desenvolupament sostenible. Cada objectiu té les seves pròpies fites a assolir al llarg de 15 anys. En conjunt són 17 objectius i un d’ells fa referència a l’educació, concretament el número 4 Educació de qualitat (garantitzar una educació inclusiva, equitativa i de qualitat i promoure oportunitats d’aprenentatge durant tota la vida i  per a tots).

És per aquest motiu que us convidem el proper dilluns 17 de maig de 18 a 19.30h de la tarda a assistir a la xerrada “Encara hi som a temps (viatgem amb els ODS)” que anirà càrrec de Mònica Carrasco, docent especialista en el tema.

Un compartim l’enllaç d’accés a la videoconferència

Us informem que es farà a través de la plataforma meet. Com que l’aforament d’aquesta plataforma és limitat,  si voleu accedir a la VC i no es pogués perquè l’aforament està ple, us podeu connectar a través d’aquest enllaç al youtube habilitat per la sessió:

https://docs.google.com/presentation/d/1jiCvAOis2afsw5g0ZW0CzX2uFPYD0XHQHwCap2KGYZE/edit?usp=sharing

 

Així mateix informem que l’enllaç també el trobareu disponible a la pàgina web dels Serveis Educatius de Catalunya Central.