Visita formativa a les aules de simulació Montessori i Teresa Buscart. UVic

El dia 18 de gener de 2019 un grup de mestres d’Educació Infantil (0-6) van realitzar una visita formativa al Laboratori de Formació i Recerca en Educació Infantil de la UVic. Aquest laboratori consta de dues aules de  simulació Montessori i  de l’aula de simulació Teresa Buscart. Maica Bernal i  Marta Camps van conduir la visita i van explicar cada una de les propostes que es poden trobar en aquests laboratori.

A les aules Montessori  els infants hi han de trobar totes les eines i materials que necessiten per créixer. S’hi troben espais on es pot treballar  aspectes com el llenguatge, la perfecció del moviment, la socialització, la vida pràctica, l’autonomia, l’educació sensorial, la lectura o les matemàtiques entre altres.

l’Aula Teresa Buscart, disposa de  recursos metodològics i pràctics, referents de totes les grans línies pedagògiques amb materials i propostes que canvien segons l’època de l’any

Els materials són naturals, reals,  els mateixos que els infants poden trobar a la vida diària. Tots els  espais respiren ordre, senzillesa i bellesa. Propostes i materials pensats i preparats de forma atractiva per afavorir el desenvolupament de l’autonomia de l’infant, la seva independència, l’autodisciplina,  la capacitat l’escollir i d’aprendre.

 

AULES MONTESSORI

 

AULA TERESA BUSCART

 

MOBLE BIBLIOTECA 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>