MALETA PEDAGÒGICA COEDUCATIVA

Aquest curs 2020-21 posem una nova maleta pedagògica a disposició dels centres educatius de la zona.

Es tracta d’una maleta coeducativa, elaborada amb fons procedents del Pacto de Estado contra la Violencia de género, promogut per la Secretaría de Estado de Servicios Sociales e igualdad, i el Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad, que inclou llibres, recursos digitals i audiovisuals, i tauletes digitals interactives amb aplicacions sobre coeducació adreçats a tots els nivells educatius.

La maleta física coeducativa consta d’una maleta de llibres, una maleta de jocs coeducatius i un recull de recursos audiovisuals per primària i secundària, a banda de quatre tauletes interactives amb aplicacions per treballar a l’aula.

MALETA LLIBRES COEDUCATIUS

La maleta de lllibres consta de diversos títols adreçats als Centres d’educació primària, classificats per nivells educatius (tenint en compte que no és una classificació rígida i la frontera entre nivells és flexible), i organitzats en els diferents àmbits que engloba el paraigües coeducatiu:

    • Coeducar a la petita infància a través de contes
    • Estereotips fora
    • Gènere i diversitat afectiva i sexual
    • Família
    • Persones extraordinàries
    • Cap abús de cap mena
    • El cos canvia!

A banda, inclou quatre tauletes digitals interactives amb aplicacions per treballar la coeducació a l’aula, tant al cicle d’educació infantil, com a primària i secundària.

En la següent presentació podeu consultar tots els materials inclosos a la maleta. Clicant sobre cada llibre podreu accedir a material complementari sobre el títol proposat:

MALETA DE JOCS COEDUCATIUS

També proposem una maleta de jocs coeducatius, per fomentar la coeduació a l’aula d’una manera lúdica:

RECURSOS AUDIOVISUALS

Pel que fa als recursos audiovisuals, fem una proposta de recull de recursos per a l’educació primària, i també per a l’educació secundària.  La maleta de llibres inclou quatre tauletes digitals interactives amb aplicacions per treballar la coeducació a l’aula, tant al cicle d’educació infantil, com a primària i secundària.

CURS 2020-21 – CONDICIONS ESPECIALS AL PRÉSTEC DE MATERIAL

Aquest curs 2020-21 hi ha condicions especials al préstec per motius de seguretat sanitària, que podeu consultar en el següent enllaç.

Si us interessa sol·licitar la maleta en préstec, ens podeu adreçar un correu a crp-castellar@xtec.cat.

Trobareu tots aquests materials, juntament amb una recopilació d’enllaços d’interès, protocols i informacions diverses al Site sobre Coeducació que hem elaborat al Servei Educatiu:

https://sites.google.com/xtec.cat/coeducaciosevoc8/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>