CREATIVITAT I ART: Ukelé, Ukekelà! Cantem i toquem sense parar!

El passat dissabte 20 de gener va tenir lloc a l‘Escola Sant Esteve de Castellar del Vallès una activitat de dinamització en el marc del treball sobre creativitat i art que impulsem aquest curs, proposada pel Grup de treball d’especialistes de música: el taller d’ukelele a càrrec de Violant OlivaresUkelé, Ukekelà! Cantem i toquem sense parar!

La Violant és Mestra de Música i moviment a l’Educació Infantil i Primària i Cap d’estudis artístics a l’escola Pepa Colomer del Prat de Llobregat, centre amb un projecte singular basat en els llenguatges artístics. La proposta musical que ens va presentar dissabte estava oberta a tots els docents que volguessin aprendre a tocar l’ukelele, o millorar els seus coneixements bàsics, amb la finalitat d’acompanyar cançons a l’escola, sense necessitat de tenir coneixements previs. En aquest taller es va aprendre repertori a partir de diverses propostes didàctiques i materials, a banda de les tècniques bàsiques i acords senzills per portar l’ukelele a tot arreu i acompanyar desenes de cançons.

En aquesta activitat van participar una trentena de mestres i professors de centres de tot el territori, que en fan una valoració molt positiva i que, certament, van quedar amb ganes de cantar i tocar sense parar!

La Violant ha tingut la deferència de facilitar-nos el repertori que van treballar a la sessió de dissabte per tal que els participants, i tothom qui ho vulgui, pugui seguir practicant.

Us deixem un petit vídeo de l’activitat, que podreu trobar també al canal de Youtube de la Violant, i un recull d’imatges de la jornada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>