On som

Servei Educatiu Vallès Occidental VIII
Carrer Major, 74
08211 Castellar del Vallès
tel. 93 747 2392
a8930074@xtec.cat

 

Com arribar-hi:

Castellar del Vallès és un municipi situat al Vallès Occidental, molt a prop de les grans capitals de comarca, a 7 quilòmetres de Sabadell, a 11 quilòmetres de Terrassa i a 30 de Barcelona.

Accés amb vehicle

Des de Barcelona:

La manera més senzilla d’arribar a Castellar del Vallès des de Barcelona, és des de les rondes de Barcelona o des de l’Av. Meridiana, prenent la C-58 en direcció Terrassa- Manresa. Desvieu-vos passat Badia del Vallès, a la sortida de Sabadell Sud. Continueu per la Gran Via de Sabadell fins al pont núm. 7. Situeu-vos a mà dreta per trencar cap a la carretera de Castellar B-124.

Accés amb transport públic

Castellar és accessible en transport públic des de Sabadell, mitjançant l’empresa SARBUS. Surten vehicles regularment de l’andana núm. 9 de l’Estació d’Autobusos de la Plaça Antoni Llonch de Sabadell. La durada del trajecte fins a Castellar és aproximadament de 30 minuts.

La connexió més senzilla és arribar a Sabadell amb Renfe, a l’estació de Sabadell centre, donat que està situada a la mateixa plaça Antoni Llonch, on hi ha l’estació d’autobusos, o bé fent enllaços amb diferents línies d’autobús, donat que els intercanvis es fan al mateix lloc.

Castellar també està comunicat en transport públic amb les poblacions veïnes de Sant Llorenç Savall i Sentmenat.