Aprendre emociona … però com? amb MARTIN PINOS

Us convidem  assistir a la conferència inaugural: APRENDRE EMOCIONA… PERÒ COM? a càrrec de Martin Pinos que es realitzarà el proper 28 de Gener a les 17h.

Martín Pinos Quílez. Doctor en Ciències de l’Educació, Màster en aprenentatge al llarg de la vida, Graduat en Primària i Mestre especialista en Ciències Humanes i Educació Física. Expert en Gestió Emocional VEC (Vinculació Emocional Conscient). Primer Premi Nacional d’Innovació Educativa (MEC). Assessor d’Innovació i avaluació educatives en la Consergeria d’Educació d’Aragó. Actualment treballa com assessor d’innovació en el Centre de Professorat Juan de Lanuza, de Saragossa i com a professor en el Màster d’Educació Socioemocional de la Universitat de Saragossa.

Participa habitualment com a ponent en jornades, congressos i cursos de formació del professorat sobre innovació, metodologies actives i educació emocional. Ha publicat més d’una dotzena de llibres i altres publicacions, a més de diferents articles d’investigació i temàtica educativa. El seu últim llibre és: “Con corazón y cerebro. NET Learning: Aprendizaje basado en la Neurociencia, la emoción y el pensamiento”. 

Sobre la ponència:

L’ABC del Benestar. ¿De què depén més el meu benestar, de les circumstàncies o de la meva actitud davant d’elles? Descobrirem les tres “C” que podrien guiar un programa bàsic d’Educació Emocional: Conèixer, Canalitzar i Compartir… les emocions. Una invitació, un espai, on trobar eines per millorar la intel·ligència emocional i el benestar de docents i alumnat. I, per descomptat… per millorar l’aprenentatge.

El ABC del Bienestar. ¿De qué depende más mi Bienestar, de las Circunstancias o de mi Actitud ante ellas? Descubriremos las tres Ces que podrían guiar un programa básico de Educación Emocional: Conocer, Canalizar y Compartir… las emociones. Una invitación, un espacio, donde encontrar herramientas para mejorar la inteligencia emocional y el bienestar de docentes y alumnado. Y, por supuesto…, para mejorar el aprendizaje. 

Aquesta conferència es farà en castellà!

Per fer la inscripció a la conferència heu d’omplir el següent  formulari