20 N. Dia Universal dels Drets dels infants

20 N. Dia Universal dels Drets dels infants

El 20 de novembre de 1989 els drets dels infants van ser ratificats per 192 països del món a l’Assemblea General de les Nacions Unides. Després de 30 anys de l’acord mundial encara són molts els països signants que incompleixen sistemàticament aquests drets.

Educar en el coneixement dels propis drets és fonamental per a construir un món millor per a la infància i contribuir a l’apoderament dels infants i joves. A continuació us proposem alguns recursos que poden ser útils  per a treballar-ho als vostres centres educatius. Podeu fer clic aquí i també a la imatge!

El TERMCAT publica avui la Terminologia dels drets de l’infant, una obra en línia elaborada pel Centre de Terminologia que posa a l’abast dels usuaris 48 termes relacionats amb els drets recollits en aquesta Convenció. Cada fitxa terminològica inclou la denominació en català, equivalents en castellà, francès i anglès, una definició i, si escau, notes complementàries que amplien la informació de la definició.

La publicació del diccionari es complementa amb una infografia interactiva sobre els drets recollits en la Convenció dels Drets de l’Infant.