Dia de l’arbre 2021: Emotiu reconeixement a Josep Alet

El passat dimarts 23 de març  l’IE Vall de Lord, l’escola de La Coma, el Consell Comarcal, els ajuntaments de la Coma i la Pedra, Guixers i Sant Llorenç de Morunys, l’empresa Knauf, el Servei Educatiu del Solsonès, i una nodrida representació de companys i comandaments del cos d’Agents Rurals van participar en l’emotiu acte del Dia de l’Arbre. Tots els presents van reconèixer la qualitat humana de Josep Alet, que va traspassar el passat mes de gener, i la trajectòria d’una persona que tothom recorda amb gran afecte.

Durant el transcurs de la trobada, els companys d’Alet van plantar un arbre en record seu, i alumnes de l’IE Vall de Lord i de La Coma van interpretar un poema. Malgrat que les escoles Arrels I, El Vinyet, Setelsis i la ZER del Solsonès no van poder acudir a l’acte d’enguany a causa de la pandèmia, van participar igualment en l’acte lliurant una pedra, la qual havien decorat amb dibuixos i amb una paraula o frase com a mostra d’agraïment en Josep Alet. La seva filla, els seus companys i l’inspector en cap dels Agents Rurals de Catalunya també van voler adreçar unes paraules en la seva memòria. Van ser precisament els Agents Rurals i el director de l’empresa Knauf els que van fer lliurament d’un record a la família.

 

Una vegada transcorregut l’acte inicial, els alumnes de l’IE Vall de Lord i els de La Coma,  van procedir a la plantada d’arbres d’enguany, amb el suport del cos dels Agents Rurals i de l’ADF Vall de Lord, i també vàrem visitar l’empresa Knauf. Per tal de mantenir l’esperit de la festa de l’arbre, les escoles que no van poder assistir a l’acte degut a la situació actual, faran una plantada en un indret proper a la seva escola, o en un altre que han determinat.

Aquest acte s’ha dut a terme dins del marc de la Xarxa Transversal d’Educació que promou el Consell Comarcal del Solsonès, l’Ajuntament de Solsona i el Servei Educatiu del Solsonès, i ha tingut el suport del cos dels Agents Rurals, els ajuntaments de la comarca, els centres educatius i en especial l’empresa Knauf de Guixers.