13 vides, infinites veus. Reflexions educatives des de l’escola de la Model

Aquest llibre és un recorregut en 13 relats que ens apropen a la realitat i al recorregut educatiu d’alumnes del Centre de Formació d’Adults Jacint Verdaguer, de la presó la Model. Aquest centre educatiu –que ha tancat les seves portes arran del tancament de la Model– ha estat guardonat amb el premi europeu Grundtvig Award Excellence in Adult Education de 2017 al millor projecte europeu Second Chance en l’àmbit de l’educació d’adults. Les escoles dels centres penitenciaris de Catalunya permeten que les persones que hi ha estat internes puguin continuar els seus estudis quan surten en llibertat, la qual cosa afavoreix la seva reinserció social.
Aquesta publicació és el resultat d’un gran treball i un molt bon recurs pedagògic per als docents, que reflecteix la manera de treballar i d’entendre l’educació d’adults en centres penitenciaris.
És un llibre amb llicència Creative Commons BY 4.0, és a dir, que es pot utilitzar sense autorització sempre que se’n citi el titular dels drets: Generalitat de Catalunya, i els docents en poden utilitzar fragments sense problema, fer fotocòpies, penjar el PDF sencer o de forma parcial on els sembli oportú, sempre citant-ne la procedència.

Fitxa tècnica i accés a la versió pdf de la publicació

13 vides, infinites veus. Reflexions educatives des de l’escola de la Model
Núm. 15. Setembre 2017
ISBN: 978-84-393-9601-7