Activitats compartides pels centres. Un banc de propostes molt interessant!

 

Durant aquests dies tots els docents de Catalunya estem preparant activitats i tasques per facilitar l’aprenentatge dels nostres alumnes des de la distància.

Us heu parat a pensar què passaria si les compartíssim entre tots i totes?

En aquest espai trobareu activitats, tasques i altres propostes didàctiques de diferents nivells i àmbits curriculars per facilitar l’adquisició dels aprenentatges dels nostres alumnes.

Volem contribuir a fomentar la cultura de la col·laboració per a l’enriquiment mutu, vinculada a la professionalització docent i a les finalitats de la Xarxa Cb.

Aquestes propostes es poden compartir amb els vostres alumnes, enriquir, modificar i servir d’inspiració per fer-ne de noves, però en cap cas es poden utilitzar amb fins comercials.

En la Xarxa Cb: sumar, multiplica. Hi vols contribuir?

Només heu d’omplir aquest formulari amb les dades bàsiques de l’activitat o tasca, del vostre centre i l’enllaç per accedir-hi.

Una manera ràpida i senzilla per compartir arxius és penjant l’activitat al google drive amb permís de visualització.

El format és lliure; la podeu compartir tal com la tingueu recollida. Feu una entrada al formulari per a cada activitat o tasca que vulgueu compartir.

Amb aquesta iniciativa volem contribuir a fomentar la cultura de la col·laboració per a l’enriquiment mutu. Ara, més que mai, compartir ens fa més fortes!