Teatre en anglès 2017/18

Sherlock

Sherlock, qui rep el nom del seu avantpassat Sherlock Holmes, té moltes ganes de demostrar les seves habilitats. El robatori de les Joies de la Corona de la Torre de Londres és la seva gran oportunitat per fer de detectiu. Segueix les seves aventures i descobreix més sobre la gent i els llocs famosos de la capital anglesa; des del Big Ben fins al metro de Londres.

Nivell: 1r, 2n i 3r de primària

Data: 12 i 13 d’abril de 2018

Proposta didàctica

Beauty and the beast

La nostra adaptació moderna de La Bella i La Bèstia transcorre entre Hollywood i Londres. La Bella vol ser pilot d’aviació. La Bèstia havia fet bullying a l’escola i com a càstig una fada el va deformar. Durant la forçosa convivència dels dos, la Bella descobreix la bellesa interior de la Bèstia, li ensenya a estimar la lectura i li obre les portes a un món ple d’aventures.

Nivell: 4t, 5è i 6è de primària

Data: 22 de març de 2018

Proposta didàctica

Robin Hood

El malvat Sheriff de Nottingham sempre fa de les seves – treu diners als pobres i és dolent de mena. Robin i els seus amics tenen un pla per aturar-lo d’una vegada per totes, però necessiten la vostra ajuda.

Nivell: primària

Data: 6 d’abril de 2018

Proposta didàctica

The horror show

“Està viu!” Aquestes paraules marquen la vida del Doctor Víctor Frankenstein. Fa 200 anys, la ment brillant de la Mary Shelley va idear una història atemporal: Frankenstein o el Modern Prometeu.

Nivell: 1r i 2n d’ESO

Data: 18 de març de 2018

Proposta didàctica