Teatre en anglès 2015/2016

The farm

Nivell: parvulari

Data: 21 d’abril de 2016

Georgina & the dragon

Georgina és una noia a qui li agrada ajudar. Quan el rei li explica que pirates, víkings i un terrible drac assetgen el seu regne de seguida vol ajudar. Però, com pot una noia de vuit anys resoldre els problemes del rei ?

Nivell: CI de primària

Data: 21 d’octubre de 2015

Snow White

Snow White viu en un bonic palau amb la Queen Ezmeralda. Un dia el Mirall Màgic li diu a la reina que ja no és la millor en tot. La reina s’enfada molt i Snow White s’escapa al bosc. Allà troba una caseta petita on viuen uns nans …

Nivell: CM de primària

Data: 22 d’octubre de 2015 i 6 de juny de 2016

Robin Hood

Anglaterra té un problema: el comissari de policia de Nottingham, el ric i avar recaptador d’impostos. El nostre valent heroi, Robin Hood, està convençut que ell és l’únic que pot salvar el país. Amb arc, fletxa i espasa lluita heroicament en nom de la justícia. És valent, però , per desgràcia s’equivoca !

Nivell: CS de primària

Data: 14 d’abril de 2016

Espeaking Espanglish

Aquesta comèdia intercultural segueix les aventures d’una noia espanyola que va a viure un any a la Gran Bretanya. Els seus pares l’han previnguda de “la mala alimentació, el mal temps i els hooligans”, per la qual cosa ella té alguns prejudicis sobre el que es trobarà allà. Però de mica en mica, durant el seu viatge descobrirà que aquests estereotips no són reals, i que la Gran Bretanya pot ser tant diversa com acollidora.

Nivell: 1r i 2n d’ESO

Data: 16 de març de 2016

Shake it up

Blue Mango Theatre ha agafat algunes escenes clàssiques de les obres de Shakespeare i les ha actualitzat, donant-los un nou enfocament per fer-les més accessibles a un públic no anglòfon. Mitjançant diversos esquetxos de les obres Romeu i Julieta, Macbeth, el Somni d´una Nit d’Estiu i Hamlet, us garantim que la visió que teniu d´un dels genis de la literatura universal canviarà per sempre.

Nivell: 3r i 4t d’ESO

Data: 18 de febrer de 2016