Encara hi ha algú al bosc

El CRAB Centre de Recursos Artístics de Barcelona (CRP Sant Andreu) i el CIVA Centre de Recursos Ciutadania i Valors (CRP Les Corts) us conviden a una sessió virtual de reflexió pedagògica entorn el documental Encara hi ha algú al bosc, de la mà de la seva directora, Teresa Turiera-Puigbò. Els continguts de la sessió estan pensats per educació secundària, batxillerats i adults, posant la mirada tant en la lectura del conflicte com en la part artística d’elaboració del documental.

Data: dimarts 18 de maig

Hora: 17:30h

Per participar, us podeu inscriure aquí.

“Aquest any en farà 25 que va acabar oficialment la guerra de Bòsnia. Però, pels protagonistes d’aquest documental, encara no ha acabat. Són les dones que van sobreviure les tortures i violacions com a estratègia de neteja ètnica, i els nens i nenes que van néixer dels embarassos forçats. “Encara hi ha algú al bosc” dona veu a les supervivents i als fills fruit de les violacions, que ara tenen 25 anys i que ja no parlen de guerra, sinó de la seva lluita contra la indiferència, i d’unes relacions d’amor entre mares i fills que s’imposen a l’objectiu de barbàrie que els va fer néixer. Aquest documental, dirigit per Teresa Turiera-Puigbò Bergadà i Erol Ileri Llordella, forma part del projecte multidisciplinar de l’equip de Cultura i Conflicte que inclou també una exposició fotogràfica i una obra de teatre.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>