Pla de Formació de Zona

Com cada final de curs des del Servei Educatiu estem iniciant el procés de Detecció de Necessitats formatives pel professorat i els centres per tal de fer la programació d’accions durant el curs escolar (PFZ).

Aquestes accions formatives esdevenen un instrument molt útil de reflexió interna del PEC, tant per millorar-lo com per repensar-lo. Com ja sabeu, podeu optar a formar-vos en el mateix centre en forma d’assessorament, tallers o cursos amb expertes.
Des del CRP, es treballa amb un model de diàleg permanent amb aquells centres que vulguin enfortir el PEC, repensant-lo des de la innovació i la interconnexió de professionals. Aquesta pot ser una formació intercentres en format de seminaris, grups de treball, xerrades, conferències.

També es poden demanar formacions individuals per al professorat orientat a acompanyar els canvis al si del centre, generant Grups Impulsors i per acompanyar el desenvolupament de la carrera professional individual. O activitats puntuals de dinamització o millora dels processos, en format de jornades, trobades pedagògiques, conferències i taules rodones.

La demanda formativa es fa a través d’un qüestionari, que podeu omplir des del 7 fins al 27 de maig.

Podeu consultar el document de “Criteris, instruccions i orientacions per al curs 2021-22” en relació a la formació permanent del professorat.

Si us cal més informació estem a la vostra disposició:

Correu electrònic CRP:  a8901113@xtec.cat 

Telèfons: 93 431 71 63 / 634 288 116

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>