Tothom a taula!

Selecció de llibres per impulsar la lectura, el debat i l’educació per a una alimentació sostenible, justa i saludable a l’educació infantil i primària.

“La revitalització del català en un context multilingüe” Xerrada amb M. Carme Junyent

Les enquestes d’usos lingüístics dels darrers anys mostren un descens clar de l’ús del català, especialment entre els joves. Això comporta replantejar-se la funció del català com a llengua vehicular en els centres educatius.

En parlarem virtualment amb la M. Carme Junyent, professora de Filologia Catalana i Lingüística General de la UB, el dimecres 29 a les 17.30h.

Si hi estàs interessat o interessada, omple el següent formulari per tal de rebre l’enllaç de connexió.

ENLLAÇ FORMULARI

Termini obert fins el 24 de setembre

L’Escola Seat al 8è Congrés de Ciència

L’Escola Seat del districte de Sants-Montjuïc ha participat al 8è Congrés de ciència.

Divendres podreu veure la seva recerca titulada: Quins problemes té el mar, generats per les persones?

Podreu seguir la retransmissió a través d’aquest enllaç.

No us ho perdeu!

 

Pla de Formació de Zona

Com cada final de curs des del Servei Educatiu estem iniciant el procés de Detecció de Necessitats formatives pel professorat i els centres per tal de fer la programació d’accions durant el curs escolar (PFZ).… Llegeix més»

Convocatòria Unificada de Programes 2021-2022

La Convocatòria unificada de programes vol harmonitzar tota l’oferta de programes educatius que impacten en els centres, unificar calendaris i garantir la qualitat de la proposta metodològica, la transparència en els criteris d’assignació i la coherència amb el projecte educatiu de centre: «De “Programa busca centre” a “Centre busca projecte amb propòsit”.… Llegeix més»