Sessió inaugural del curs 2013 – 14

Sessió inaugural_curs 2013-14El dimarts 3 de setembre va tenir lloc al Centre Cultural Albareda la sessió inaugural del curs 2013-14.

Al començament de l’acte es va poder veure un Resum fotogràfic de les activitats del curs passat. Seguidament va intervenir la directora del CRP Sants-Montjuïc, Maite Giménez, presentant les activitats formatives i de dinamització planificades aquest curs.

Dins la sessió inaugural els directors de la companyia VOL-RAS, Joan Segalés i Joan Faneca van presentar un tast de l’activitat MIMAGINO, activitat de dinamització adreçada a l’alumnat de 6è de primària per tal d’incentivar-los a la lectura i l’escriptura.

Per últim, la directora del Centre Cultural Albareda, Núria Girona, va presentar l’espai i els assistents van poder fer una visita per conèixer aquest nou Centre Cultural de la zona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>