El Manuel Vázquez Montalbán i l’Aprenentatge Servei a El Periódico

Aquest diumenge es va publicar un article a El Periódico on es parla de l’Institut Manuel Vázquez Montalbán i la seva participació en el programa d’Aprenentatge Servei.

Per a llegir-lo feu clic al següent enllaç:
http://www.elperiodico.com/es/barcelona/20180211/lecciones-de-vida-mas-alla-de-las-aulas-6613146

Cursos STEM per a docents de primària i secundària

L’àmbit CTEM o STEM engloba les àrees de Ciències, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtica. La perspectiva d’integrar i reforçar l’ensenyament de les àrees científic-tecnològiques es considera una eina crucial per dos motius. D’una banda, enriquir la cultura científic-tecnològica i dotar de pensament crític als nostres estudiants,… Llegeix més»

II Jornada TACArt: tecnología digital i educació artística

Obert el període de presentació d’experiències per a la II Jornada TACART, que s’organitzarà a l’espai Fabra i Coats Fàbrica de creació de Barcelona el proper dissabte, 10 de març de 2018.
La Jornada estarà dedicada a l’intercanvi d’experiències d’educació artística: visual i plàstica, música i dansa, amb… Llegeix més»

Curs: Ara matemàtiques. Saber-ne més per ensenyar-les millor (Mòdul 3)

El curs s’adreça a mestres de primària, tanmateix els mestres d’educació infantil també hi poden assistir ja que la idea que hi ha darrera aquest curs és que, com més matemàtiques es saben, millor es poden ensenyar.
Tindran prioritat les persones que hagin realitzat anteriorment els… Llegeix més»

Els acords eduquen: el valor educatiu dels acords

La Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull), amb el suport del Departament d’Ensenyament, la Fundació Jaume Bofill i l’Associació de Mestres Rosa Sensat, convoca una jornada entorn del valor educatiu dels acords.”
Amb aquesta jornada es pretén “contribuir a… Llegeix més»

Curs: programació amb Scratch

Us recordem que enguany hem reeditat el curs “Programació amb Scratch” que va comptar el curs passat amb gran èxit d’inscripció i satisfacció dels assistents.
Aquest curs té per finalitat l’ensenyament de la programació d’ordinadors amb l’entorn Scratch, un llenguatge de programació mitjançant muntatge de blocs… Llegeix més»