Vacants als Serveis Educatius BCO curs 2020-21


S’ha publicat la previsió de vacants dels Serveis Educatius de SSTT Barcelona-Comarques de cara al proper curs 2020-21. El termini per enviar sol·licituds finalitzava el 26 de maig i s’amplia fins el 4 de juny.
Les persones interessades han d’adreçar el seu currículum, una carta de motivació i el desenvolupament del supòsit pràctic a l’atenció del Sr. Manel Mor a l’adreça de correu serveis_edu_com.educacio@gencat.cat .
A l’assumpte del correu cal indicar: el nom i cognom de l’aspirant i el servei educatiu al que s’opta (CRP,  EAP , CREDA o CRETDIC)
Més informació de les vacants i el procediment.

Activitats compartides pels centres (Xarxa CB

Us fem arribar aquest espai generat per la Xarxa de Competències Bàsiques on es recullen activitats que duen a terme els centres.

Tots els centres poden accedir-hi i també participar i aportar iniciatives, independentment de si formen part de la Xarxa o no.

En aquest moment l’espai ja compta amb més de 500 registres amb més de 1200 activitats i tasques compartides per més de 150 centres diferents.

Per accedir-hi podeu fer-ho al següent enllaç: https://projectes.xtec.cat/xarxacb/activitats-compartides-pels-centres/

Escolta activa pel retrobament (Servei Educatiu del Segrià)

Us fem arribar la proposta “Escolta activa pel retrobament” elaborada des del Servei Educatiu del Segrià i dirigida als Equips Directius, amb la intenció d’oferir una guia per tal de preparar la tornada dels equips docents als centres després de la situació provocada pel COVID-19.
La proposta consta de tres recursos:
– Un decàleg d’onze punts amb consideracions a tenir en compte per planificar la tornada.
– Un document que desenvolupa de forma més extensa cadascun dels punts del decàleg que apareixen a la infografia.
– Un qüestionari per fer arribar al professorat i així comptar amb la seva veu en la preparació de la tornada.
Ho trobareu tot desenvolupat al web enllaçat: http://www.sesegria.cat/una-proposta-orientada-al-retorn-dels-docents-als-centres

Premiats de Sant Adrià al concurs #contagiaoptimisme

La Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC), amb el BBVA, va convocar el Concurs #ContagiaOptimisme, que tenia per objectiu estimular la creativitat entre els més joves, fent un vídeo a través de qualsevol llenguatge o expressió artística, i fomentar els valors humans, la solidaritat i la sensibilitat vers la situació del COVID19.
En la convocatòria d’enguany hi ha dos guanyadors de Sant Adrià de Besòs a la categoria 6-9 anys. A continuació podeu veure els respectius vídeos.
Max López Cordón- Concurs #ContagiaOptimisme from FACC.
Pol Castillo Duarte- Concurs #ContagiaOptimisme from FACC.

Preinscripció curs 2020-2021

A partir d’avui i fins el proper dia 22 de maig s’ha obert el procediment per fer la preinscripció de forma telemàtica pel proper curs 2020-2021.
Si voleu llegir tota la informació així com accedir a l’aplicatiu ho podeu fer al següent enllaç: http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/
En cas que no us sigui possible realitzar el tràmit de manera telemàtica haureu de contactar amb el centre que hagueu escollit en primera opció i concertar una cita per fer-lo presencialment a partir del dia 19 de maig.
Recordeu que pels alumnes que entren a P3 el curs vinent heu d’accedir a l’enllaç Educació infantil (segon cicle), primària i secundària obligatòria
Si teniu qualsevol consulta pel que fa a la preinscripció d’alumnes amb necessitats educatives especials podeu adreçar-vos al correu de l’EAP: a8900250@xtec.cat.

Formació: Itineraris Artístics Autoplanificats

Seguint amb l’oferta formativa certificable extraordinària que el Departament d’Educació posa a disposició del professorat durant el maig-juny-juliol 2020, s’ofereixen nous cursos de l’àmbit artístic.
Els Itineraris Artístics Autoplanificats són un model de formació autogestionada que apodera al professorat a dissenyar els recorreguts de formació a… Llegeix més»

XII Mostra de treballs de recerca (Vídeo)

La Mostra de Treballs de Recerca d’enguany s’hauria d’haver dut a terme el passat dimecres 25 de març a l’EEBE de la UPC. Degut a la situació de confinament es va haver d’anul·lar. En conseqüència, els i les alumnes que han pogut han enregistrat les seves presentacions i hem editat aquest vídeo a fi de poder oferir la mostra encara que de forma “virtual”.