eduCAC: Programa d’educació en comunicació del Consell de l’Audiovisual de Catalunya

eduCAC és una web creada pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya que posa a disposició dels centres educatius de catalunya que posa a disposició dels mestres materials didàctics per al professorat, amb recursos pedagògics sobre els mitjans de comunicació i el llenguatge audiovisual i formació/informació… Llegeix més»

Programa biblioteca escolar puntedu. Jornada Aurora i Prudenci Bertrana

El Departament d’Ensenyament organitza la Jornada Aurora i Prudenci Bertrana, que se celebrarà el proper 1 de desembre de 2017 a Girona (Auditori Josep Irla). S’adreça al professorat (especialment, però no exclusiva, de llengua catalana i literatura) que vulgui participar-hi com a assistent o presentant… Llegeix més»

IX Setmana Europea de la Prevenció de Residus

El Departament de Prevenció de l’Agència Catalana de Residus organitza la IX Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2017

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d’un projecte de 3 anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L’objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d’Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Una Setmana Europea per:

  • Donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la Unió Europea i dels seus Estats membres en aquesta matèria.
  • Fomentar accions sostenibles per reduir els residus arreu d’Europa.
  • Fer públic les tasques dutes a terme pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus.
  • Fer canviar el comportament quotidià dels europeus (consum, producció).

Enguany la Setmana se celebrarà del 18 al 26 de novembre de 2017.

Les inscripcions estan obertes fins el 4 de novembre.

Més informació a <http://residus.gencat.cat/ca/ambits_dactuacio/prevencio/setmana_europea/> o des de la pàgina de Destacats a XTEC.