Orientacions per a l’elaboració del Pla de suport personalitzat

El Departament d’Educació ha publicat aquest document.

Feu clic a la imatge per llegir i descarregar-lo:

L’objectiu de la publicació és proporcionar elements per elaborar el pla de suport individualitzat i facilitar el coneixement de la normativa i els marcs conceptuals que orienten les línies de treball del Departament d’Educació pel que fa a l’atenció educativa en el context d’un sistema educatiu inclusiu.

Trobades en línia, juliol a l’UB

La Universitat de Barcelona organitza unes activitats de formació en format de “Trobades en línia” per ajudar a complementar la formació als docents. Les Trobades en línia són activitats gratuïtes i no cal inscripció. Aquesta activitat no tindrà certificació i posteriorment tindreu disponible l’enregistrament de cada sessió.
Més informació del programa amb els diferents temes proposats.

Butlletí BDR


Nou butlletí del Banc de Recursos de la Lectura del tercer trimestre, elaborat pel grup de treball en xarxa dels Centres de Recursos Pedagògics de Catalunya. Destaquem les guies relacionades amb les lectures que ens fan sentir bé i les del dol i la pèrdua, temes que creiem poden ajudar a atendre les emocions de  l’alumnat després d’aquests temps tan difícils que estem vivint arrel de la pandèmia i el confinament. Llegeix el butlletí BDR Juny 2020.

Formació d’estiu en llengües estrangeres

Us comuniquem que, recentment, s’ha publicat l’oferta de cursos d’estiu de llengües estrangeres que enguany seran tots telemàtics.  

El període d’inscripció a les activitats és del 8 al 14 de juny i l’assignació de places a partir del 18 de juny. Les formacions es duran a terme entre l’1 i el 17 de juliol de 2020.

Trobareu tota la informació a: http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/formacio-estiu/activitatsestiu/

Convocatòria extraordinària de programes d’innovació pedagògica

Avui comença un nou termini perquè els centres educatius puguin participin en Programes d’innovació pedagògica.
Amb la voluntat que la innovació pedagògica ajudi als centres educatius a millorar la qualitat del sistema educatiu a través de la millora de l’atenció educativa de l’alumnat i oferint estratègies tant metodològiques, com organitzatives i de relació amb l’entorn que… Llegeix més»