31a conversa pedagògica: Educació de qualitat, fugint dels estereotips de gènere!

El Departament d’Ensenyament ha organitzat una conversa pedagògica per convidar a la reflexió i compartir experiències per descobrir altres mirades que ajudin a assumir les noves responsabilitats d’educar en una societat amb igualtat d’oportunitats entre nens i nenes, homes i dones del futur.
Aquest acte tindrà… Llegeix més»

Sessió de presentació de la Guia d’Alimentació Saludable

Us informem que l’Agència de Salut Pública ha elaborat una nova edició revisada de la “Guia de l’alimentació saludable a l’etapa escolar”.
Aquest document tracta aspectes de l’alimentació dels infants i joves i és fruit del consens amb diversos organismes referents en la matèria.
S’han organitzat vàries… Llegeix més»

Concurs xPerimenta 2018 (Recerca en acció)

La iniciativa X(p)rimenta anima els professors i alumnes de primària, ESO, batxillerat i cicles formatius a realitzar un experiment científic i a filmar-lo en vídeo, amb l’objectiu d’il·lustrar algun principi científic i tecnològic interessant.
S’hi concediran tres premis als millors vídeos presentats, un per a cada categoria (primària, secundària, i batxillerat/cicles formatius). El Premi per… Llegeix més»

Conferència i visita guiada a l’exposició ANYS LLUM, d’Eugència Balcells. CosmoCaixa, 05/04/2018

Des del CRP de Santa Coloma de Gramenet s’organitza, amb la Fundació Eugènia Balcells, una activitat formativa gratuïta per al professorat que consisteix en una visita guiada a l’exposició ANYS LLUM, que estarà a CosmoCaixa fins al juny de 2018.

La Fundació  Eugènia Balcells, en col·laboració amb el Centre… Llegeix més»

XI Trobada Pedagògica del Saló Internacional del Còmic de Barcelona

Us fem arribar aquesta informació sobre la XI Trobada Pedagògica del Saló Internacional del Còmic de Barcelona que tindrà lloc el proper 12 d’abril a les 15:00 a la Fira de Barcelona.
Per descarregar el programa feu clic al següent enllaç: http://xtec.gencat.cat/web/.content/projectes/lectura/impulslectura/actes-literaris/activitatsliteraries/comic/documents/programa__jornada_comic_2018.pdf