Guanyadors Jocs Florals 2018

Us informem que tenim dos guanyadors de Sant Adrià als Jocs Florals de Barcelona Comarques d’enguany. Ambdós són de l’EscolaTúrbula i són per una banda l’Eric Castellano a la Categoria C  (Cicle Superior) i per l’altre l’equip format per l’Estrella Valiente, la Ingrid España, laCarmen Valverde, la Marina Requera i la Noa Montedeoca a la Categoria H (conte audiovisual a primària).

Podeu veure’ls juntament amb els guanyadors de la resta de categories al següent video:

8a edició del Premi Participa a l’Escola

Us trametem la informació sobre aquesta convocatòria per si és del vostre interès.
Destinataris:
Escoles o instituts que han dut a terme, durant el curs, experiències de participació en què l’alumnat s’hagi involucrat en la vida del centre
Què entenem per un projecte participatiu a l’escola? Característiques:
-Sorgeix a… Llegeix més»

Fundació Bofill. Debat: “Zero en conducta”: què funciona per millorar les actituds i el clima d’aprenentatge als centres?

Aquest debat, emmarcat en el projecte Què Funciona en Educació, girarà entorn a les conductes o actituds disruptives, de desafiament i similars que distorsionen el funcionament òptim de les classes i comprometen les condicions d’ensenyament-aprenentatge d’alumnat i professorat i les intervencions al voltant… Llegeix més»

Formació telemàtica: Coeducació per una educació no sexista

Us traslladem la següent informació arribada de Serveis Territorials:
Us informem que properament es realitzarà la formació telemàtica 9000770500. Coeducació per una educació no sexista per a mestres d’educació infantil i primària.
La formació tindrà lloc entre el 2 i el 15 de juliol. El termini per inscriure’s finalitza el… Llegeix més»

Camps d’Aprenentatge: període d’inscripció del 15 al 31 de maig

Us informem que del 15 al 31 de maig s’obre el període d’inscripció als Camps i als Entorns d’aprenentatge per al curs 2018-19.
Els camps i els entorns d’aprenentatge (CdA/EdA) som serveis didàctics de suport a la docència del Departament d’Ensenyament; treballem conjuntament amb els centres educatius… Llegeix més»