L’informatiu – Setembre 2020

Comencem un curs ple d’incerteses que demana un gran esforç a tota la comunitat educativa per garantir el màxim la presència de  l’alumnat a l’aula. Com a Servei Educatiu ho tenim molt present i ens posem a la disposició dels docents en tot allò que estigui a les nostres mans.

Aquesta excepcionalitat condiciona moltes de les activitats que s’estaven realitzant des del  Servei Educatiu i que en aquest moment s’estan replantejant i buscant nous formats amb la complicitat i la implicació dels diferents especialistes de música, d’educació física, de llengua anglesa… de la comarca.

Tota aquesta situació ha portat que la formació, pel cap baix aquest trimestre,  sigui en format telemàtic. L’obertura del curs que es va fer  el 9 de setembre, amb la conferència: Aprenentatges i necessitat essencials en els temps actuals a càrrec d’Eva Bach,  en va ser un exemple. Una conferència que va tenir molt bona acollida i en la qual van participar molts docents de la comarca.

Recordeu que el termini per a fer les inscripcions a les activitats de  PFZ,   que les trobareu  al web del Servei Educatiu,  acaba el 27 de setembre. També s’ofereixen cinc càpsules formatives de l’àmbit digital, fora del PFZ, que farà la mentora digital Sílvia Tuneu: google docs, formularis, sites, pear deck, gamificació... les inscripcions les podeu fer directament al SE.En aquest enllaç trobareu tota la informació. Per altra part dir-vos que si necessiteu quelcom de la mentora digital, està a la vostra disposició, només cal que ens feu la demanda.

També us volem informar que s’ha preparat des del PEE dues conferències a càrrec de Montse Jiménez i Eva Bach: Emocions i necessitats essencials en el temps actual adreçada  als docents  i Mares i pares influencers en el temps de pandèmia adreçada a famílies que es realitzaran el 30 de setembre, en franges horàries diferents.

I per últim dir-vos que han començat les visites escolars al Parc de les Capçaleres del Ter i el Freser, en les quals participa l’alumnat de Primària i Secundària. Una activitat subvencionada per part del mateix Parc.

 

Que tingueu molt bon curs, malgrat tot,  i molts ànims!