L’informatiu – Gener 2020

Aquest segon trimestre comença ple de novetats i activitats!

Durant el mes de gener s’inicien les activitats del segon torn del Pla de Formació de Zona 2019-2020.
Podeu fer la inscripció des del dia 9 de gener al 19 de gener de 2020. La consulta de les adjudicacions serà a partir del 30 de gener de 2020.

Com a novetats d’enguany tenim a la vostra disposició  material nou de robòtica. Disposem de:

  • Quatre unitats  de robots EDISON, que permeten aprendre electrònica, programació i robòtica d’una manera agradable i divertida.
  • Quatre unitats de robots ARTIE; amb els quals es pot treballar la geometria i el dibuix d’una manera molt original, entre d’altres aplicacions pràctiques.

Recordar-vos que com cada any, el Consell Comarcal del Ripollès convoca La Gala Literària Infantil i Juvenil Joan Triadú, que enguany arriben a la XXIX edició. Us recordem que aquesta és una activitat amb la qual es vol estimular l’interès i estimació per la lectura dels nois i noies de la comarca i també oferir-los un espai de creació pròpia. Les obres que concursin s’han de presentar, tal i com marquen les bases, abans del dia 28 de febrer de 2020.

Us adjuntem l’enllaç on trobareu les bases del concurs.

 

Finalment fer-vos saber que l’UNIVERS JOVE, tindrà lloc el dimarts 3 de març de 2020.
Una de les fires d’ensenyament més importants, amb diferents estands d’universitats de Catalunya, Andorra i formació professional, on es realitzen accions d’orientació laboral, atenció personalitzada. Va destinat sobretot a alumnes de 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius del Ripollès, Osona, Garrotxa i Cerdanya.

Que tingueu un molt bon trimestre!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>