La Brúixola, la guia d’educació a temps complet de Ripoll

Ripoll, com a Ciutat Educadora i impulsora del Pla Educatiu d’Entorn 0-20, ha fet una aposta per recollir en una sola guia tot el ventall d’activitats que ofereixen les entitats, associacions i els centres públics i privats. El municipi aposta perquè l’educació vagi més enllà de les aules i vetlla perquè l’entorn tingui una oferta variada i àmplia en què infants i joves puguin portar a terme activitats que formin part del seu aprenentatge vital.

La Brúixola ha estat possible a la col·laboració de tots els centres públics, privats, serveis, entitats, etc., que han facilitat les seves dades i oferta. S’hi poden consultar activitats relacionades amb les arts escèniques i dansa, les arts creatives, els idiomes, les musicals, les esportives i el suport a la tasca escolar. Seguidament es poden consultar les activitats que organitzen diferents serveis i entitats i, finalment, diverses activitats extraescolars organitzades per AFA (associacions de famílies) de Ripoll.

Amb aquesta iniciativa es pretén millorar la difusió de totes les activitats formatives que s’ofereixen al territori. La guia es repartirà als centres educatius, als equipaments municipals, a la seu de l’Ajuntament i es pot consultar en línia en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>